zondag 27 augustus 2023

Engeland · België · Nederland | Tim Küsters uitgeroepen tot Mister Gay Europe



In het Britse New Castle is 'Tim Küsters' uit Lint uitgeroepen tot Mister Gay Europe. Tim nam als Nederlander voor zijn thuisland deel aan de internationale mister verkiezing. De 28-jarige digitale marketing- en communicatiespecialist Tim Küsters nam tijdens de afge- lopen editie ook deel aan de Mister Gay Belgium verkiezing waar hij eerste runner up werd ‼

Na een week in de "Alnwick Garden and Castle" – met verschillende uitdagingen en sociale bijeenkomsten – vond "de finale" zelf afgelopen weekend plaats in de Alnwick Garden in Newcastle (UK). Om Mister Gay Europe te winnen, moeten de deelnemers tijdens verschillende proeven. Tim Küsters werd eerste in 't persoonlijk interview, de projectuitdaging en de sportuitdaging. Hij werd derde in zowel de social media-uitdaging, de online stem- ming als de schriftelijke test.Tim gaat meteen aan de slag met een nieuw project gericht op geestelijke gezondheid en eenzaamheid in de "LGBTIQ+ gemeenschap".

Ook Mister Gay Belgium 'Maarten Truijen' uit Kinrooi viel in de prijzen in deze internationale verkiezing. Zo won hij de awards van Mister Photogenic, Mister Congeniality en was hij de winnaar van de online voting.

Als vertegenwoordiger van de Tsjechische Republiek werd 'Kevin Drábek' tweede en 'David Allwood' uit Groot-Brittannië derde.

Zie ook:
Nederlandse Tim Küsters is Mister Gay Europe 2023  /  België | "Lintenaar Tim Küsters wordt Mister Gay Europe voor Nederland"België - Nederland | "Tim Kusters (28) is Mr Gay Europe 2023" ‼  /  België - Nederland | "Tim Küsters is Mister Gay Europe 2023"


bronnen: GayLive.be / Facebook.com – GayLive.be