vrijdag 21 oktober 2022

Amsterdam → 27 t/m 31 oktober 2022 | Leather en Fetish Pride in Amsterdam



Van 27 tot en met 31 oktober 2022 komt de Leather en Fetish community weer bijeen voor het jaarlijkse Pride-weekend in het hart van Amsterdam. Een weekend vol met Fetish-activiteiten, feesten, met de Mister Leather verkiezing en uiteraard Invasion, de main-party met een enorme playarea ‼

Een weekend met andere woorden vol met diverse activiteiten zoals: After Party's, BLUF bijeenkomst, Workshops, Feesten, Fetish dinner, Meat & Great van alle Misters en nog veel meer.

Ook is er een Fetish Flea Market in The Web waar mensen hun bestaande Fetish kleding kunnen verkopen of ruilen met anderen. Het is ook een leuke plek waar fetish minded mannen elkaar ontmoeten.
                                             
                            
Karin vezorgt weer een Fetish Pub Crawl, dat was een succes tijdens de Pride Amsterdam. Ze zullen dan weer verschillende fetish-minded zaken aandoen voor een drankje om met name gezamenlijk in gear te genieten van het weekend.

Hoogtepunt vormen de Mister Leather Netherlands 2023 verkiezing op vrijdag 28 oktober om 21:00u in Akhnaton en: Invasion op zaterdag 29 oktober vanaf 22:00 uur.

Lees verder op de website van GayNews.nl:  27 t/m 31 oktober 2022 | "Leather en Fetish Pride Amsterdam" ‼ 

bronnen: GayNews.nl / Twitter.com – GayNews.nl / Facebookcom – Leather Pride Amsterdam → LeatherPride.nl