vrijdag 29 juli 2022

België | Sensoa start campagne tegen: Apenpokkenvirus in Homosekshoreca ‼

België – Campagne – Apenpokken  →  Het Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid 'Sensoa' heeft een preventiecampagne gestart tegen het "Apenpokkenvirus". Het campagnebeeld is een foto van een 'Portugese preventieorganisatie'  "Het beeld verwijst met een knipoog naar 'mannelijke geslachtsdelen' waar allerlei blaasjes opstaan"‼, zegt 'Boris Cruyssaert' van Sensoa in "De Wereld Vandaag". Het andere symptoom van een besmetting met het Apenpokkenvirus is koorts ‼

Sensoa heeft het campagnebeeld van de nieuwe preventiecampagne tegen het Apenpokkenvirus gepubliceerd op Twitter. Het beeld toont twee groene augurken en daarnaast "+ 38 graden" omcirkeld.

"Het is een beeld dat we geleend hebben van 'n Portugese preventieorganisatie. Het beeld verwijst met een knipoog naar mannelijke geslachtsdelen waar allerlei blaasjes opstaan. Het is een in het oog springend beeld dat onmiddellijk de aandacht trekt. De "+38 graden" verwijst naar de lichaams- temperatuur", legt Boris Cruyssaert van Sensoa uit.
                     

                                
Zie ook:


   
Eerder geplaatste artikelen met betrekking tot "Apenpokken" op GayNieuws.blogspot.com ‼

bronnen: VRT.be → Nieuws / VRT.be → Audio / Facebook.com – VRT.be → Nieuws