woensdag 26 mei 2021

Son en Breugel - 'HOP' | Homo-ontmoetingsplaats steeds verder in het nauw ‼

Gemeente Son en Breugel    Gemeente Son en Breugel werpt steeds meer barricades op om gebruik van de Homo-ontmoetingsplaats aan de Hoberglaan te ontmoedigen. Met slagbomen wordt het parkeren bij het bos steeds moeilijker, waardoor de vrees ontstaat dat gebruikers van de ontmoetingsplaats zich verder richting ongewenste locaties zal verplaatsen.

We ontmoeten Anthony, Ruud en Peter op de parkeerplaats in de bocht van Hoberglaan, naast "Rendac". Het is druk op de parkeerplaats. Aan de paralelweg langs het kanaal rijden auto's heen en weer om te zien hoe druk het is. "Door het afsluiten van de parkeerplaats bij de HOP onder de hoogspanningsmasten verplaatsen gebruikers zich naar hier", vertelt Anthony Mathijsen, voorzitter van stichting Platform Keelbos 2.0 die zich inzet voor 'de ontmoetingsplaatsen in Nederland'. Recentelijk heeft de gemeente bij de Homo-ontmoetingsplaats die zich halverwege de Hoberglaan bevindt slagbomen geplaatst om parkeren en gebruik te ontmoedigen.

Lees verder op de website van OnsSonEnBreugel.nl:  "Homo-ontmoetingsplaats aan de Hoberglaan steeds verder in het nauw" ‼

Zie ook:  
•   Son en Breugel – HOP 'Hoberglaan' | "Gemeente Son en Breugel maakt Homo-ontmoetingsplaatsen slecht bereikbaar" 


Update I:
   Bezoekers Homo-bosje bij Son zijn boos | "Gemeente probeert ons weg te jagen"     10-08-2021
   Son en Breugel | "Gemeente wil 'Homo-ontmoetingsplek Hoberglaan' aanpakken"     10-08-2021

Update II:

Klik op de links voor meer artikelen over Stichting Platform Keelbos en Anthony Mathijsen op GayNieuws.blogspot.com ‼

bronnen: OnsSonEnBreugel.nl / Facebook.com – OnsSonEnBreugel.nl