dinsdag 21 juli 2020

Amsterdam – Anti-Homo geweld | Daan (24) aangevallen en geslagen op feest

Amsterdam – Anti-Homo geweld  →  De 24-jarige Daan Zondervan is nog steeds in shock van wat hem afgelopen zaterdag overkwam tijdens een openluchtfeest in Noord. Hij werd aangevallen en geslagen omdat hij "een kankerflikker" is ‼  "Ze beseffen niet wat voor impact dit heeft", vertelt hij aan 'AT5'.

De rave vond in de nacht van zaterdag op zondag plaats in het Keerkringpark in Amsterdam-Noord. Volgens Daan – die wel vaker naar dit soort feestjes gaat – liepen er die avond mensen rond die er normaal gesproken niet komen. Er heerste voor zijn gevoel 'een hele andere sfeer'. "Ik droeg die avond een pakje met een rok. Hierdoor kreeg ik negatieve blikken van een paar bezoekers".
                                                     

                                       
Enkele  jongeren gedroegen zich vijandig richting Daan. "Ik heb nog geprobeerd om met een aantal van hen in gesprek te gaan, maar wat ik dan te horen kreeg was: "Ga gewoon weg" ‼  Daar viel niet mee te praten" ‼'

Lees verder op de website van AT5.nl:  Opnieuw anti-Homo geweld | "Daan (24) aangevallen en geslagen op feest in Amsterdam-Noord"

Zie ook:
bronnen: AT5.nl / Facebook.com – Daan Zondervan / Facebook.com - AT5.nl