maandag 6 januari 2020

Brazilië | Ken wil Barbie zijn: 'Rodrigo Alves' komt Uit de Kast als Transgender

Brazilië  Rodrigo Alves  →  De Braziliaan 'Rodrigo Alves' gaf al meer dan een half miljoen euro uit om op een 'Ken'-pop te lijken maar komt nu Uit de Kast als Transgender.  Hij wil voortaan als 'Roddy' door het leven en zal opnieuw chirurgie ondergaan om zijn lichaam naar vrouw om te vormen.

Rodrigo Alves werd wereldberoemd vanwege zijn verslaving aan plastische chirurgie. De man van 36 onderging al meer dan 60 cosmetische ingre- pen om zo veel mogelijk op een 'Ken'-pop te lijken, hij beschouwt Ken als 'perfect' en wilde dan ook liefst op hem lijken.
                                                               
                                                                 
                                                         
En nu wil Rodrigo Alves dus weer onder het mes, om voorgoed een zij te worden. Naar eigen zeggen heeft ze het licht gezien tijdens een fotoshoot waar ze in vrouwelijke kledij moest opdraven. Ze nam de kledij mee naar huis en kwam tot het besef dat ze Transgender is.

"Ik ben bekend als 'Ken' maar ik heb me altijd als 'Barbie' gevoeld", zegt de Braziliaanse aan de Britse krant The Mirror. Ze zal een 'vervrouwe- lijking' van het gezicht krijgen, haar adamsappel wordt verwijderd, haar kin zal zachter worden, ze zal borstimplantaten krijgen en haar penis wordt verwijderd.



bronnen: Nieuwsblad.be / Facebook.com – Nieuwsblad.be / Instagram.com – Rodrigo Alves UK