dinsdag 27 november 2018

USA | Ben & Jerry's komt in verzet tegen Donald Trump met 'nieuwe ijssmaak'

'Pecan Resist' is de naam van ijsmerk Ben & Jerry's nieuwste smaak.  Ze hebben er deze keer een duidelijke boodschap aan gegeven: ze zijn tegen discriminatie en voor gelijkheidVan de opbrengst gaat 100.000 dollar naar goede doelen ‼

Bekijk hieronder de commercial van de nieuwe ijssmaak: "Pecan Resist" + een interview met de oprichters van het beroemde ijsmerk: "Ben & Jerry"
                                                                      
        
                                                                  
"Chocolade-ijs met stukken fudge, pecan- en walnoten en amandelen". Daaruit bestaat de nieuwe smaak van Ben & Jerry's. De naam luidt "Pecan Resist" en in het begeleidend schrijven laat de ijsfabrikant weten: "Naast al dat lekkers bevat 'de ijssmaak' een krachtige boodschap aan de onder–kant van het deksel. Namelijk dat we samen kunnen bouwen aan een eerlijke morgen. Laten we ons vreedzaam verzetten tegen de regering-Trump en de onderdrukkende en discriminerende politiek. Laten we 'n toekomst bouwen die draait om inclusiviteit, gelijkheid en gerechtigheid voor mensen van kleur, de LHBTQ-gemeenschap, vluchtelingen en immigranten".


Zie ook:
bronnen: Winq.nl / YouTube.com / Facebook.com – Winq.nl