maandag 26 november 2018

België | Video van 'Falko' met Homokoppeltje krijgt leeftijdslimiet op YouTube

België      De Vlaamse Singer–Songwriter "Falko De Bolster" (24) is boos omdat zijn Homo-romantische en Homo-erotische videoclip van 'Fragile' op YouTube een leeftijdslimiet krijgt. In 2017 kon je bij HoLeBi.info al lezen dat YouTube – na een update – automatisch HoLeBi & Transgender gerelateerde video's blokt met leeftijdsgrens. Later liet een woordvoerder weten dat dit niet de bedoeling was en dat men er zou aan werken om het te voorkomen.

Falko De Bolster is in de videoclip te zien met: Dani Ospina. De twee spelen geliefden en de erotiek tussen de twee jongens spat dan ook van het scherm. Erotiek - géén seks, amper naakt, behalve twee naakte bovenlichamen van de jongens en 'Falko De Bolster' zelf die naakt op een rots zit. In menig YouTube video is véél méér te zien, en toch kreeg de video een leeftijdslimiet, en moet je dus meerderjarig zijn om de clip te zien.

Lees verder op de website van HoLeBi.info:  "Videoclip met Homokoppeltje van Vlaams zanger 'Falko' krijgt leeftijdslimiet op YouTube"

Zie ook:

bronnen: HoLeBi.info / YouTube.com