woensdag 22 augustus 2018

Politie schiet een man dood die zelfmoord-neigingen had, omdat hij Homo was


Spanje – Cornellà de Llobregat  →  De man die maandag werd doodgeschoten toen hij in de Catalaanse stad 'Cornellà de Llobregat' –een voorstad van Barcelona – een politieagente met een mes wilde aanvallen, had onlangs zijn vrouw verteld dat hij 'Homoseksueel' was en schaamde zich daarover zo erg dat hij over ging tot de daad die tot zijn dood leidde.

Voor de man was z'n eigen homoseksuele geaardheid een schande en in strijd met z'n eigen moslimgeloof. Dat blijkt uit gesprekken met zijn vrouw, die zichzelf tot de islam bekeerde toen ze hem ontmoette. Aan de Spaanse politie vertelde de vrouw dat hij twee maand geleden Uit de Kast was ge- komen en twee weken geleden liet zij weten dat ze van hem wilde scheiden waarna ze meteen het vermoeden kreeg dat hij zelfmoord wilde plegen.
                                                             
        
                                                       
De 29-jarige Abdelouahab Taib met Algerijnse roots wierp zich maandag met een mes, op het politiebureau op een politieagente waarbij hij 'Allahu Akbar' schreeuwde. De vrouwelijke politie agente die door Taib werd aangevallen trok haar wapen en schoot hem neer. Hij overleefde het niet.


Zie ook:  
bronnen: HoLeBi.info / YouTube.com / Facebook.com – HoLeBi.info