vrijdag 18 augustus 2017

Minderjarige jongen wordt naakt en beroofd wakker in Brusselse Homo-club ‼

België – Brussel →  Het Brusselse parket heeft een opsporingsonderzoek geopend naar de aanwezigheid van een minderjarige in een 'Homo-seksclub' in de Brusselse gemeente Sint-Gillis.  De jongeman was de club binnengegaan met een groep meerderjarigen, maar was er enkele uren later alleen en naakt wakker geworden, beroofd van zijn gsm en portefeuille.

►  Volgens 'La Dernière Heure' was de 17-jarige jongeman maandagavond uitgegaan in een Brusselse discotheek – waar hij kennis zou gemaakt hebben met vier andere personen → volwassenen. Die zouden hem dinsdagochtend rond 05.30 uur meegenomen hebben naar een seksclub vlakbij het Zuidstation. Het personeel aan de ingang heeft de leeftijd van de jongen niet gecontroleerd.
                                   
                                              
Rond 09.00 uur werd de jongeman door een personeelslid van de club alleen en naakt teruggevonden. De jongeman merkte ook dat hij beroofd was van zijn gsm en portefeuille. Hij stapte naar het Zuidstation waar hij met de gsm van een voorbijganger zijn ouders verwittigde. Die stapten naar de politie.

Zie ook:
bronnen: HLN.be – Het Laatste Nieuws / Twitter.com – GayLive.be / Twitter.com – HLN.be