zondag 25 september 2016

Seksuoloog: 'Cobi Reisman' | Prangende Penisvragen: "Is de mijne te klein" ?!

Penis  →  De lengte van 'de penis' bezorgt veel mannen een complex  "2 op de 10 mannen is onzeker over de lengte van zijn penis" ‼, zegt dokter Cobi Reisman. "Toch is dit slechts 1 op de 10.000 keer terecht".  Cobi Reisman is uroloog en seksuoloog ... dus die kan het weten.  Zelf de boel vergroten is volgens hem geen goed idee;  "Veel mannen met een kleine penis kopen fillers, injecties of stretchers op het internet. Dat kan heel gevaarlijk zijn, met infecties tot gevolg waardoor de schade nadien vaak nog groter is".

De gemiddelde groottes zijn per regio verschillend. In Ecuador zijn de grootste piemels te vinden, met een gemiddelde lengte van zo'n 17,9 cm. in stijve toestand. Koreanen hebben gemiddeld de kleinste; 9,66 centimeter.  Voor Europeanen ligt het gemiddelde net boven de 14 centimeter.

Meer lezen over penisgroottes en andere interessante medische topics omtrent het mannelijke geslacht ?!  In de nieuwste editie van The Gay Is- sue bespreekt Dokter Cobi Reisman van alles en nog wat over de penis. Het nieuwe exemplaar ligt nu in de winkel.

bronnen: OUT.tv / Facebook.com – The Gay Issue