dinsdag 24 mei 2016

Amerika - Maryland – Myren (17) & Ralph (18) - Prom Night | "Echte Liefde" ‼

Amerika – Myren – Prom  →  Hoewel zijn ouders hem verboden hadden naar Prom Night te gaan, deed de 17-jarige Myren het toch. Dit leverde hem heel veel positieve reacties op.

Myren is een scholier uit Maryland. Hij wilde dolgraag naar Prom Night, hét hoogtepunt op de Amerikaanse high school waar jongens en meis- jes met elkaar daten. En jongens met jongens dus. De ouders van Myren zagen dit echter niet zitten en verboden hem te gaan.

Maar Myren was niet voor één gat te vangen. Hij ging toch, nam z'n vriendje mee en maakte daar een paar foto's van die hij deelde via Twitter

De foto's werden meer dan 13.000 keer gedeeld en veel mensen roemden Myren voor zijn dappere besluit om toch te gaan. Anderen zeiden dat ze in dezelfde situatie zaten en hoopten dat zij ooit hetzelfde zouden durven.

In een gesprek met Buzzfeed vertelde Myren dat hij biseksueel is en dat zijn ouders van zijn relatie wisten na het zien van berichten op zijn te- lefoon. Ze wilden dat hij die relatie verbrak en verboden hem zijn vriend Ralph Madera nog langer te zien.

► En zo kwam het dat hij de enige was die niet door zijn ouders bij de Prom werd afgezet. "Ik had gehoopt dat mijn moeder net als alle andere moeders trots zou zijn en foto's zou maken van mij in m'n pak". Maar dat gebeurde dus niet.

Intussen had Myren wél de avond van zijn leven toen hij zijn vriend ten dans vroeg ‼

bronnen: Winq.nl / BuzzFeed.com / Twitter.com – MyrenThaPimp