donderdag 14 april 2016

EU - Enquête | Opvallend veel jongeren willen Homoseks wel eens uitproberen

Europa  →  Honderdduizenden jonge Europeanen hebben deelgenomen aan 'n enquête die binnen de hele Europese Unie is gehouden. PinkNews.co.uk maakt daaruit op dat veel meer jongeren openstaan voor gay seks dan verwacht. In samenwerking met de organisa- toren van Eurovisie  de European Broadcasting Union  werd de 'Generation What Poll' door vijftien zenders gelanceerd onder jonge mensen tot 35 jaar.

►  Meer dan een kwart miljoen mensen namen eraan deel en beantwoordden vragen over hun eigen leven, wat ze denken en menen. De uitkomst toont een opvallend gedetailleerd beeld op seksualiteit in heel Europa. Over alle landsgrenzen heen blijkt seksuele diversiteit breed geaccepteerd ‼

Een paar cijfers: 14 procent heeft wel eens seks met iemand van hetzelfde geslacht gehad en een op de vijf wil het wel eens uitproberen  Van alle ondervraagde jongeren heeft 83 procent er niets op tegen om zoenende homo's te zien. Meer dan de helft van de respondenten heeft vrienden met een andere seksuele voorkeur en 83 procent kan leven zonder religieuze doctrines.
bronnen: Gay.blog.nl / PinkNews.co.uk / YouTube.com