zaterdag 2 april 2016

Amerika - Los Angeles - Amir Issa | Vader schiet zoon dood omdat hij Homo is

USA  →  In Los Angeles heeft een 69-jarige man zijn 29-jarige zoon neergeschoten omdat hij homo was. De man werd vrijdag officieel aangeklaagd voor moord met voorbedachte reden. Als hij veroordeeld wordt moet hij mogelijk de rest van zijn leven in de gevangenis doorbrengen.

Volgens de procureur van Los Angeles County had Shehada Issa zijn zoon Amir al in het verleden bedreigd omwille van zijn homoseksuele geaardheid.
                     
        
                         
De vader werd dinsdag gearresteerd nadat agenten het levenloze lichaam van de jongeman vonden. In het huis troffen de agenten ook nog het lichaam van zijn moeder aan, die met messteken om het leven was gebracht.

Aan de agenten vertelde vader dat hij 't lichaam van zijn vrouw in de badkamer had gevonden en dat hij uit zelfverdediging op zijn zoon schoot omdat die hem met een mes bedreigde. De agenten vonden echter geen mes terug dat in deze zaak gebruikt werd.

Het onderzoek naar de dood van de vrouw is nog lopende  Op 11 april moet de man een eerste keer voor de rechter verschijnen. Tot dan blijft hij aangehouden.


bronnen: GayLive.be / YouTube.com / Facebook.com – Los Angeles Times
                              

It wasn't just because his son was gay.
Geplaatst door Los Angeles Times op zaterdag 2 april 2016