zaterdag 6 februari 2016

Elton John | "Sir Elton John gaat het de komende vijf jaar rustiger aan doen" ‼

68-jarige zanger Elton John zegt dat hij de komende vijf jaar minder tijd gaat besteden aan zijn carrière – en dit om meer aandacht te kunnen schenken aan zijn zoons, Zachary die nu vijf is, en Elijah die drie jaar is.

In een interview zei Elton John dat hij de komende jaren meer energie wil stoppen in zijn kinderen en z'n echtgenoot. Naar eigen zeggen wil hij meer genieten van het opgroeien van zijn zoons. Niet verwonderlijk gezien het feit de Britse zanger dichter bij de leeftijd van zeventig komt. De zanger is duidelijk van plan erg oud te worden want hij laat ook weten dat hij niet stopt met zijn carrière en dat het meer gaat om een soort van 5-jarige pauze.
                    

                                   
Op 5 februari kwam zijn laatste nieuwe studioalbum Wonderful Crazy Night uit. En ondertussen werkt hij volop aan een musical, waar hij ver- der niets over kwijt wil.

John is sinds 1993 samen met David Furnish waarmee hij in 2005 een Civil Partnership Act aanging, dat in 2014 werd omgezet in een huwelijk. Zoontjes Zachary (25-12-2010) en Elijah (11-01-2013) werden beide geboren via dezelfde draagmoeder. Men fluistert dat 't sperma van Elton John werd gebruikt voor Zachary en het sperma van David Furnish voor Elijah, maar alleen beide heren en papa's weten hoe het écht in elkaar zit.


bronnen: HoLeBi.info / YouTube.com