vrijdag 8 januari 2016

India – West-Bengalen | Politicus 'Kamlesh Tiwari': "Mohammed is een Homo"

India – Kamlesh Tiwari   Honderdduizenden woedende Moslims eisen het hoofd van de Indiase politicus Kamlesh Tiwari. De leider van een nationalistische Hindoe-partij heeft namelijk iets naars over hun profeet gezegd.

Kamlesh Tiwari schopte een hoop mensen tegen de schenen nadat hij Mohammed (vzmh) beschreef als 'de eerste homoseksueel in de wereld'. Dat viel niet in goede aarde. 'Homo' is schijnbaar een scheldwoord voor sommige mensen. Sterker nog: dit is bijna net zo erg als zeggen dat de profeet (vzmh) een pedofiel of een verkrachter zou zijn. Een gigantische meute woedende Mohammedanen gingen in het Malda-district in deel- staat West-Bengalen de straat op om hun afkeuring te laten blijken.

Dit gebeurde met 't nodige geweld: een dozijn politieagenten raakte gewond en 30 auto's gingen in vlammen op. Een snelweg werd geblokkeerd en een treinstation werd gekaapt, zodat er totaal geen weg- en treinverkeer mogelijk was. De vlam sloeg in de pan toen een buschauffeur de demonstranten probeerde over te halen hem erlangs te laten. Toen de passagiers de bus hadden verlaten, werd ook deze in de hens gestoken. Volgens een ooggetuige waren er zo'n 2½ lakh heethoofden aanwezig (een lakh is een maateenheid voor 100.000). Ook politievoertuigen ont- kwamen niet aan de volkswoede.
                        

                         
Het begon allemaal toen Mohammad Azam Khan, een doorgewinterde plucheplakker in de deelstaat Uttar Pradesh, de rechtse, nationalisti- sche beweging RSS homo's noemde. Dat kon Tiwari natuurlijk niet over zich heen laten gaan en begon terug te schelden. Iets vakkundiger dan Khan, zo zou later blijken.

Tijdens een ander protest van moslims tegen Tiwari werd de doodsstraf geëist voor de Mo-pester, want dat verlangt de God die zichzelf niet zo goed tegen beledigingen verdedigen kan nu eenmaal. Vooral wanneer het zijn oogappeltje betreft.

Kamlesh Tiwari zit voorlopig achter slot en grendel. Hij wordt beschuldigd van haatzaaien.

Zie ook:  India - Kamlesh Tiwara | "Mohammed was Homo"  /  Politicus India | "Mohammed was 's werelds eerste Homoseksueel"

bronnen: Fok.nl – Fok Nieuws / YouTube.com / Twitter.com