vrijdag 4 december 2015

Marokko – Showbiz | "Zijn Badr Hari en Cristiano Ronaldo Gay-best friends" ?!

In een Franse televisieshow werd gisteren gesuggereerd dat de Nederlands-Marokkaanse kickbokser Badr Hari en het Portugese voetbaltalent Cristiano Ronaldo er een wel zeer intieme relatie op nahouden.

De kickbokser, die onlangs nog werd veroordeeld tot een celstraf wegens zware mishandeling, zou een homoseksuele relatie met Ronaldo hebben. De dertigjarige Real Madrid-ster vliegt regelmatig na de training per privéjet naar Marokko om te 'knuffelen' met Hari, zo meldt The Sun

Dat deed Ronaldo dermate vaak, dat zelfs officials van de Madrileense topclub zich zorgen beginnen te maken. Daniel Riolo, de presentator van het Franse TV-programma 'Touche pas a mon sport' suggereerde dat de twee meer dan vrienden waren. "Ronaldo neemt drie tot vier keer per week zijn privéjet van € 23 miljoen om met een vriend in Marokko te knuffelen", aldus Riolo. 
                              













                    


Cristiano Ronaldo was al vaker in opspraak vanwege zijn vermeende homoseksualiteit door zijn liefde voor mode, accessoires en z'n piekfijne uiterlijke verzorging. Door meerdere bladen werd Ronaldo al verkozen tot heus homo icoon. Eerder had de voetballer een vijf jaar durende relatie met topmodel Irina Shayk

Maar volgens modemeisje Tamara Elbaz, die het stel ooit ontmoette, had Cristiano weinig aandacht voor haar: "Op zeker dat Cristiano gay is. Rond vorig jaar kerst zat 'ie bij ons in het hotel met Irina, en hij heeft niet één keer naar haar omgekeken. Onbegrijpelijk. Zelfs ik kon mijn ogen niet van haar afhouden", aldus Elbaz. 

En wat dat betreft houdt ook Badr er een apart vriendenclubje op na. Naast Ronaldo is de notoire vechter vaak te vinden met de Tjetjeense alleenheerser Rhamzan Kadyrov.

Zie ook:
Franse Sportcommentator: "Cristiano Ronaldo heeft verkering met Badr Hari"   /  Ophef om Cristiano Ronaldo en Badr Hari    
bronnen: QuoteNet.nl / YouTube.com