maandag 16 maart 2015

17 maart - Buitengewoon Chiel | "Interieurstylist krijgt realityserie bij OUTtv"

Vanaf 17 maart is de Rotterdamse interieurstylist "Chiel Harten-Torres" elke dinsdag om 22.15 uur te bewonderen in zijn eigen realityserie 'Buitengewoon Chiel' op OUTtv. Chiel gunt jou een kijkje in zowel zijn werk- als privé-leven vol glitter & glamour, mooie mannen en vrouwen en de nodige hysterie.

De interieurstylist kwam afgelopen jaar in het nieuws door de verbouwing van het kantoor van RTV Utrecht. Medewerkers van de lokale omroep zouden niet te spreken zijn over het nieuwe interieur en het zelfs een gay sauna hebben genoemd. OUTtv was juist onder de indruk van het werk en succes van Chiel en is hem daarom met de camera gaan volgen.

Uiterlijke verzorging is top priority voor de 25-jarige Chiel, want schoonheid is voor hem het allerbelangrijkst. Zijn motto is: "Natuurlijk ligt bij de groenteboer". Chiel schaamt zich er dan ook niet voor om maandelijks zijn prikken te halen bij zijn vaste botox-kliniek. BFF's Kim en Ma Poederroze houden dan met veel liefde en plezier zijn handje vast. Voor zijn goedgevormde lichaam let hij op zijn voeding en is hij dagelijks in de sportschool te vinden. Maar dat is ook wel nodig, want Chiels dagelijkse menu bestaat uit een patatje stoofvlees en een gin-tonic die hij veroverd in, hoe kan het ook anders, een glamour snackbar.

In de eerste aflevering laat Chiel een groot deel van zijn dagelijkse verplichtingen als interieurstylist zien. Voor een nieuw te openen men-only sauna in Oosterhout geeft hij advies om de sauna op en top in te richten. Dat Chiel een alleskunner is bewijst hij als hij model staat voor een shampoolijn. Maar hij krijgt de schrik van zijn leven wanneer hij van zijn opdrachtgever te horen krijgt dat hij voor de fotoshoot bijna geheel uit de kleren moet. Tot slot leert hij van Kelly Pffaf hoe een dildo voelt bij een vrouw.

Zie ook:  Wie is Chiel van OUTtv's "Buitengewoon Chiel" ?! → Een Interview ‼

'Buitengewoon Chiel' is vanaf 17 maart elke dinsdagavond om 22.15 uur exclusief te zien op OUTtv.

Volg Chiel op Facebook om op de hoogte te blijven van zijn programma.  
bronnen: OUT.tv / YouTube.com