maandag 29 december 2014

Conchita Wurst zou "geen nee zeggen" tegen ontmoeting met Vladimir Poetin

Conchita Wurst, "zou geen nee zeggen tegen een ontmoeting met Poetin". Dat zegt de Oostenrijkse winnaar van het Eurovisie Song- festival, de 'vrouw met de baard' in de Oostenrijkse krant Kurier.
"Ik zou een week met hem willen doorbrengen, zodat ik hem beter kan leren kennen". Na haar overwinning dit jaar in Kopenhagen broedt Rusland op een Sovjet-versie van het Songfestival als 'familievriendelijk' alternatief.

De Kurier vroeg 'Tom Neuwirth', de man die schuilgaat achter Conchita, over Rusland. Ze antwoordde er dolgraag op te willen treden: "Ik heb veel fans in Rusland. Niet te geloven, omdat het laat zien dat veel Russen het niet eens zijn met het beleid van hun eigen regering".
Het is waar wat hij zegt: "Bij de Russische televoting na de finale eindigde ze derde – na twee voormalige Sovjet-republieken, terwijl de Russische 'officials' haar een veel lagere waardering gaven". Conchita vraagt zich af hoe het moet zijn in Poetin schoenen te staan. Onder welke druk staat hij ?!
Het zou niet de eerste keer zijn dat de diva een wereldleider ontmoet ‼  Eerder trad ze op voor het 'Europees Parlement' en had ze een ontmoeting met VN secretaris-generaal 'Ban Ki-moon'.

Zie ook:  Conchita Wurst wil een week met Vladimir Poetin doorbrengen  Conchita Wurst wil Vladimir Poetin ontmoeten
bronnen: Gay.blog.nl / Kurier.at / YouTube.com