woensdag 5 november 2014

Canada - Burnaby | Kinderen worden 'Homo' gemaakt door injecties op school

Broodje aap-verhalen zijn meestal om te smullen. Ze zijn zo raar dat het haast niet waar kan zijn ‼  Zoals deze bijvoorbeeld: "In Canada gaat een gerucht rond dat kinderen op school worden geïnjecteerd met een serum waardoor ze homo worden".
In Burnaby, een stad in de Canadese provincie British Columbia, zijn burgemeesterverkiezingen gaande. Chinees sprekende inwoners van Burnaby - waaronder Burgemeesterskandidaat 'Sylvia Gung' - verspreiden bovenstaand gerucht om de huidige burgemeester zwart te maken.
Deze burgemeester, Derek Corrigan, heeft in 2011 een wet aangenomen waarin het discrimineren van LHBT'ers op scholen is verboden. Een groep ouders is hiertegen en heeft zich verenigd in de 'Burnaby Parents Voice'. Enkele voormalige leden van deze groep hebben zich nu ook verkiesbaar gesteld voor de partij van de grootste tegenkandidaat van Corrigan, Daren Hancott.
Het schijnt dat die partij campagne voert onder migranten, waarbij ze het met de waarheid niet zo nauw nemen. Er zou een flyer zijn verspreid met daarop een tekst dat de wet van Corrigan bedoeld zou zijn om homoseksualiteit te promoten.
Inmiddels heeft Hancott zich gedistantieerd van de flyer en zegt dat hij niet kan geloven dat de geruchten uit zijn kamp afkomstig zijn. "Ik kan me niet voorstellen dat mensen hier serieus tijd aan besteden. Het verbaast me, maar tegelijkertijd verbaast niets mij meer".
bronnen: Winq.nl - GayKrant / GayStarNews.com / Yahoo.com - Global News
     ◄  Sylvia Gung - Burgemeesterskanditaat in Burnaby - Canada