vrijdag 7 november 2014

Amsterdam → 22 november | Verkiezing: "Nederlandse Mister Rubber 2015" ‼

Eind jaren tachtig zei Rob Meijer, de oprichter van de fetisj-winkel die zijn voornaam draagt, in een interview: "Ik vind rubber een heel moeilijke stof, het scheurt altijd, het breekt altijd. Daar heb ik geen zin in. Dan koopt iemand een rubber broek en na twee dagen komt hij ermee terug omdat er een scheur inzit. Dan ben ik gefrustreerd, want ik weet niet wat ik ermee doen moet. Ik wil niet dat die scheur erin zit, maar hij zit erin en die man kan die broek wel zonder poeder hebben aangetrokken".
Ondanks deze harde maar ware woorden heeft dit sensuele materiaal in de kwarteeuw die sindsdien is verstreken een steeds prominentere plaats verworven in de kledingkeuze van de 'leerscene'. Dat is niet verwonderlijk, want in hetzelfde interview bekende Rob: "Ik vind rubber zelf heel opwindend om te dragen, dus ik kan me best voorstellen dat mensen rubber willen hebben. Het opwindende van rubber is dat je gaat transpireren eronder en dat het zich gaat bewegen over je huid. Je voelt het dan weer eens hier en dan weer eens daar bewegen en je wordt helemaal nat eronder, en dat is een geil gevoel. Misschien ook dat je je eleganter kunt bewegen".
Rubber is ondertussen zo populair in Nederland dat sinds enkele jaren de verkiezing van Mister Rubber Nederland wordt georganiseerd door de in 2011 opgerichte Stichting 'Mr. Rubber Nederland'. Het doel van deze stichting zonder winstoogmerk is "het bevorderen van seksuele vrijheid voor mannen met een rubber-fetisj". Dit wordt onder andere bereikt door het organiseren van de verkiezing. De achterliggende intentie van de stich- ting, namelijk het bij elkaar brengen van de rubber-gemeenschap, is de afgelopen jaren goed gelukt met de relaxte en toch seksueel geladen sfeer van dit evenement.
Het succes van de voorgaande edities smaakte naar meer en daarom wordt op zaterdag 22 november 2014 de Mister Rubber Nederland 2015 gekozen. Op die datum worden in 'The Eagle' in Amsterdam zo'n tweehonderdvijftig mannen in rubber verwacht, die luister zullen bijzetten aan de zoektocht naar een vertegenwoordiger die op internationaal niveau de Nederlandse gay rubberscene gaat vertegenwoordigen.
In een spannende show zullen kandidaten proberen de titel Mister Rubber Nederland in de wacht te slepen en daarmee, naast prachtige prijzen van sponsors, een bijdrage in een ticket naar Chicago te winnen om daar mee te doen met de International Mister Rubber verkiezing. Vooraanstaande leden van de fetisj-scene zullen, samen met de feestende aanwezigen, bepalen wie Nederland mag vertegenwoordigen. De winnaar van deze vier- de editie van de verkiezing wordt Mister Rubber Nederland 2015 en is voor het komende jaar ambassadeur van de vaderlandse rubberscene. De organisatie hoopt uiteraard dat de winnaar in het volgende seizoen in Chicago de titel Mister International Rubber binnensleept ‼
Bezoekers van dit grootse, sensuele evenement kunnen in een ontspannen sfeer kennismaken met alle facetten van de rubber-fetisj.
DJRW - bekend van onder andere Rapido - zal aan de draaitafel de muziek verzorgen. Ondertussen worden er demonstraties gegeven met rubber- gear - zoals vacuümrekken, blow-up-suits, gimpsuits, etc. - en kan er gecruist worden. Als hoogtepunt is er dan de wervelende show waarin de kandidaten zich presenteren aan het aanwezige publiek. Voor en na de verkiezing kan iedereen zich vermaken met dans en ... natuurlijk 'cruisen' ‼ Even stoom afblazen kan in het donkere labyrint.
Vorig jaar streden diverse kandidaten om de titel in een spannende show, die met overmacht werd gewonnen door 'Max Samauth'. Max heeft zich het afgelopen jaar zeer verdienstelijk gemaakt in de scene en heeft zich met media-interviews, aanwezigheid op evenementen en zijn site een per- fecte Mister getoond. Begin november zal hij in Chicago (USA) meestrijden om de begeerde titel Mister International Rubber.

Bij de verkiezing van Mister Rubber wordt een strikte dresscode gehanteerd: Rubber, Rubber en Rubber. Leermannen met bijvoorbeeld een rubber- puppy of op rubbermannen vallen zijn ook meer dan welkom.

Zie ook de Website van:  Mister Rubber Nederland

bronnen: GayNews.nl / YouTube.com