zondag 31 augustus 2014

Italië - Rome - Mr. Gay | De Brit 'Stuart Hatton Jr.' is nieuwe Mister Gay World

De negenentwintigjarige Brit 'Stuart Hatton Jr.' is zaterdag in Rome uitgeroepen tot de nieuwe Mister Gay World. Hij volgt hiermee 'Christopher Michael Olwage' op. Mister Gay Vlaanderen 2014 'Willem Joris' haalde de laatste tien finalisten niet, maar won wel de Mister Gay World-dessertwedstrijd.
Eerste ereheer werd Kriakos Spanos (26) uit Cyprus. Tweede ereheer werd Robbie Lawlor (23) uit Ierland.

De nieuwe Mister Gay World is in het dagelijkse leven een professionele ballroom, klassieke en Latijns-Amerikaanse danskampioen. Als hij niet op de ene of andere dansvloer staat is hij ook motion capture performer voor videogames. Zo zorgde hij er al voor dat personages in de Ubisoft game 'Just Dance 2014' over het scherm bewegen. Daarnaast poseerde hij reeds voor reclamecampagnes van de Andrew Christian. Ook bij de afgelopen Mister Gay Europe-verkiezing in juni was hij al runner-up, won hij verschillende deelcompetities en werd hij uit geroepen tot de Swarovski Model.

In de week voor de finale van zaterdag moesten de finalisten zich al bewijzen in verschillende opdrachten en tussentijdse finales. Sushant Divgikar (India) werd zo Mr. Sympathie, Mr. Kunst en was de lieveling bij het publiek. Troy Michael Jonsson (IJsland) was het beste in de verschillende sport en uithoudingsproeven en haalde zo de titel van Mr. Sport binnen. Bridge Hudson uit Hongkong kreeg de titel van Mr. Communicatie en de Duitser Fabrice Gayakpa werd voor zijn kookkunsten uitgeroepen tot Mr. Kookkunst. Ook waren er titels voor de Spanjaard Edgar Moreno (Mr. Fotogeniek en mooiste nationaal kostuum).

bronnen: GaySite.be / LiveStream.com



                              

Winnaar Mr. Gay World bekend + 8 andere winnaars

De winnaar van de Mister Gay World verkiezingen, die dit jaar in Rome doorging is bekend. De grote winnaar is de Britse Stuart Hatton Jr. Onze Belgische kandidaat Willem Joris viel halverwege de wedstraf af en eindigde niet bij de laatste tien. Hij won wel eerder samen met zijn team een dessertwedstrijd.
x
34 kandidaten streden tussen 25 en 30 augustus voor de titel die werd uitgereikt op 31 au- gustus in Rome. Er waren tal van wedstrijden Stuart Hatton Jr, 29, mag zich nu een jaar lang Mister Gay World noemen. Naast zijn grote overwinning won hij ook nog de maatpak- wedstrijd.
x 
Hij liet weten dat hij erg overweldigd was door zijn overwinning en schreef trots op zijn face- bookpagina dat hij gewonnen heeft. Hatton Jr. was eerder al model voor Deadgoodundies, een onderbroeken en zwembroeken mannenlijn en was eerder ook al Mister Gay UK. In een leuk filmpje rond zijn overwinning neemt hij je mee op een grappige toer door de UK ‼  Zie de video onderaan het artikel ‼

Zie ook:  Belgische kandidaat 'Willem Joris' wint Mister Gay World-dessertwedstrijd

De andere winnaars      


 bronnen: HoLeBi.info / YouTube.com