woensdag 25 juni 2014

Amerika → Docu | "Christelijke school houdt kinderen tegen hun wil in vast" ‼

Filmmaker Kate Logan heeft het leven van kinderen op een christelijke school vastgelegd. Op de school worden kinderen tegen hun wil in onderworpen aan extreme disciplinering om hun seksuele oriëntatie te veranderen, aldus GayStarNews.com.
 
De documentaire 'Kidnapped for Christ' onderzoekt Escuela Carib, een Amerikaans programma voor gedragsaanpassing op een christelijke school in de Dominicaanse Republiek. De documentaire toont het leven van minderjarigen die door hun ouders naar de school zijn gestuurd om gedisci- plineerd te worden. Zodra de kinderen op de school terecht komen, worden zij blootgesteld aan extreem zware disciplinerings-methodes ‼  Ouders van de kinderen worden slecht op de hoogte gehouden van het welzijn van hun kinderen.

Logan kreeg vrije toegang van de school om te filmen. In de documentaire volgt ze drie kinderen en besluit één van hen te helpen ontsnappen. De documentaire wordt 10 juli uitgezonden op Amerikaanse televisie en zal daarna hopelijk snel internationaal vertoond worden ‼  Bekijk hieronder al- vast de trailer van de angstaanjagende documentaire.
 
Zie ook:  Homo zanger / acteur 'Lance Bass' produceert docu "Kidnapped for Christ"

bron: Gay.nl / GayStarNews.com / YouTube.com