vrijdag 21 maart 2014

Frankrijk op de Skies | European Gay Ski Week ·&· European Snow Pride 2014

Zaterdag 22 tot en met 29 maart kan de roze medemens 'onder elkaar' op de latten tijdens het European Gay Ski Week.  Het populai- re Gay Winter Sports and Music Festival vindt voor de zesde keer plaats, en voor de vierde keer op 't ski resort van Alpe d'Huez. Deze locatie biedt sinds 1936 volop gelegenheid om te skiën, met meer dan 250 kilometer aan pistes en afdalingen met een te overbruggen hoogteverschil tot 2.200 meter.

"Onze gasten komen in alle genders, maten, vormen, leeftijden en nationaliteiten", belooft de organisatie, 'mingeling met elkaar in een vriende- lijke atmosfeer'. Naast sport is er volop entertainment, met Club brands, DJ's en performers uit heel Europa en de befaamde Londense Cabaret Club 'Madame JoJo's'.

Naast de European Gay Ski Week in Alpe d’Huez vindt in Frankrijk de European Snow Pride 2014 plaats, ook van zaterdag 22 tot en met 29 maart. Sport resort Tignes, hartje Savoy in de Franse Alpen, is de plek waar roze sporters uit Europa en Amerika naartoe komen om te sporten en te feesten. De editie van vorig jaar werd uitgekozen tot het beste Europese gay winter sport en muziekfestival.

De omgeving geldt als een van de mooiste skigebieden ter wereld. "Of je nu een skiër, snowboarder of een non-skiër bent, kom en ervaar een geweldige week vol plezier en onvergetelijke momenten en sluit nieuwe vriendschappen met mensen uit de hele wereld" ‼, nodigt de aankondi- ging uit.

bronnen: Gay.blog.nl / YouTube.com