woensdag 19 februari 2014

AH Utrecht | Albert Heijn en Jonge Democraten steunen 'Ketting van Liefde' ‼

De Albert Heijn aan de Amsterdamsestraatweg steunt het plan om een "ketting van liefde" te maken in de supermarkt. Ook de Jonge Democraten zullen donderdag aanwezig zijn bij de actie. "Iedereen moet elkaar de liefde kunnen uiten door een kus, homo en hetero, of dat nou op straat of is of boven de ananassen  Dat zou beide geen enkel probleem moeten zijn", aldus Ayla Schneider – voorzitter van de jongerentak van D66.

Volgens de democraten gaat 't hier niet om een campagnestunt. Er op los kussen en knuffelen in een ketting van liefde noemen zij tijdloos, en iets dat het liefst zo vaak mogelijk kan gebeuren. Het filiaal aan de Amsterdamsestraatweg is akkoord met de actie. Zij zorgen voor champagne en sfeervolle muziek door de speakers.

Komende donderdag om 21.30 uur wordt de ketting van liefde gevormd in de Albert Heijn. Er hebben zich inmiddels zo'n 40 mensen aangemeld via het evenement op Facebook. De actie is een reactie op het incident in de Albert Heijn. Een lesbisch stel gaf elkaar een zoen in de winkel, waarop zij werden aangesproken door de bewaking. De kus zou aanstootgevend zijn.

Zie ook:

bronnen: Duic.nl / YouTube.com - FunX