maandag 20 januari 2014

Cuba | "Russische Homo-hater 'Maxim Martsinkevich' vast in Cubaanse cel" ‼

Cuba  →  Een extreem-rechtse activist uit Rusland is opgepakt in Cuba na uitvaardiging van een internationaal arrestatiebevel. Maxim Martsinkevich, die tegen pedofilie zegt te strijden, werd gezocht door Interpol.

De man, ook wel 'Tesak' of machete genoemd, beweert dat Ruslands 'pedo-lobby' hem bejaagt.

Volgens The Moscow Times richtte hij in 2011 de actiegroep 'Occupy Pedophile' op. Deze vigilantes lokten pedoseksuelen en postten vervolgens de opnames ervan online. Homo's ondergingen een zelfde behandeling.

Martsinkevich vroeg zijn 130.000 online volgers zaterdag of ze de Cubaanse ambassade in Moskou wilden overspoelen met verzoeken tot vrij- lating. De activist was voorheen leider van de nationalistische bende 'Format 18' en bevond zich ruim drie jaar achter tralies wegens het zaaien van haat.

Poetin & de Sochi-homo's
Los van bovenstaand incident houdt de Russische president Vladimir Poetin sport en politiek liever gescheiden. Hij verzekerde internationale journalisten ervan dat atleten en toeschouwers geen problemen zullen ondervinden tijdens de olympische spelen te Sochi, ondanks het homo-debat dat het sportevenement beheerst.

bronnen: PowNed.tv / YouTube.com