dinsdag 12 november 2013

Barack Obama had 'seks met mannen' om zijn cocaïneverslaving te bekostigen


                        
Mia Marie Pope, naar eigen zeggen een voormalig klasgenoot van president Obama in de zeventiger jaren van de vorige eeuw, heeft in een interview met predikant James David Manning beweringen gedaan met betrekking tot de huidige president van Amerika. Volgens mevrouw Pope noemde Barack Obama zich als tiener Barry en had hij  om zijn cocaïneverslaving te bekostigen – seks met oudere, blanke mannen.

Mevrouw Pope was schijnbaar Obama's klasgenoot in Hawaï tijdens de jaren '70 van de vorige eeuw. Ze vertelt aan predikant James David Man- ning dat Obama toentertijd actief was binnen de 'gay scène', omdat de president in spe te kampen had met een cocaïneverslaving.

Pope: "Hij was nooit geïnteresseerd in meisjes. Hij begon iets met oudere, homoseksuele, blanke mannen, en we hadden sterk de indruk dat hij dat deed om aan cocaïne te komen".

Klasgenoot Mia Marie Pope is niet de eerste die dergelijke zaken beweert over de president van Amerika. Afgelopen mei impliceert 'coach' Dave Daubenmire in een uitzending van 'News With Views' dat Obama 'openlijk homoseksueel of biseksueel' is. Volgens Daubenmire lijkt niets de president van Amerika gunstiger te stemmen dan het spreken over de 'LHBT-agenda'.

Daarnaast beweert Jerome Coris in het najaar van 2012 dat de president actief betrokken was bij 'Chicago's homobar- en badhuisscène'.

Beluister hieronder het gesprek met Obama's oud-klasgenoot Mia Marie Pope - en - bekijk de video van 'coach' Dave Daubenmire ‼   (Engels)

bronnen: ExpresZo.nl - YouTube.com