woensdag 11 september 2013

Nederlandse Realityserie "Zon, Zuipen, Ziekenhuis" → Iedere dinsdag op RTL5


                     
Zon, Zuipen, Ziekenhuis    Nederlandse realityserie waarin drie Nederlandse artsen worden gevolgd tijdens hun werk op populaire be- stemmingen in Bulgarije, Spanje en Griekenland.

In de zonnige, Europese hotspots 'El Arenal' en 'Sunny Beach' strijken jaarlijks ladingen feestende jongeren neer voor een party holiday. In 'Zon, Zuipen, Ziekenhuis' staan Nederlandse artsen centraal tijdens hun werk op deze populaire bestemmingen in respectievelijk Spanje en Bulgarije.

Dit realityprogramma laat naast de zonnige kant ook de andere kant zien van het onbeperkt partyen. De dokters staan 24 uur per dag klaar en zijn op alles voorbereid. Van vechtpartijverwondingen tijdens een stapavond tot een enthousiaste vakantieganger die na een nacht flink uitgaan onwel werd in de volle zon. Ze hebben hun handen vol aan de jonge Nederlandse toeristen die alle remmen losgooien.

In de serie zijn volop mooie jongens lichamen - voor de homo's - en meisjes lichamen - voor de lesbo's - te zien. Hier en daar komen er blote billen voorbij en soms zelfs meer ... ‼  Ook zijn de jongens onder elkaar niet echt flauw als het gaat om een geile 'doggystyle' neukpartij - al is het met de kleren aan -, gaan ze samen naakt zwemmen en worden er diverse 'seksuele spelletjes' gedaan ... ‼
  
Bekijk → Aflevering 01:   Zon, Zuipen, Ziekenhuis - Aflevering 01
Bekijk → Aflevering 02:   Zon, Zuipen, Ziekenhuis - Aflevering 02
Bekijk → Aflevering 03:   Zon, Zuipen, Ziekenhuis - Aflevering 03
Bekijk → Aflevering 04:   Zon, Zuipen, Ziekenhuis - Aflevering 04

Realityserie 'Zon, Zuipen, Ziekenhuis' - Iedere dinsdag op RTL5 - 20:30 uur  →  Volgende Uitzending - Aflevering 05:  24 september 2013

bron: RTL5