woensdag 18 september 2013

Amsterdam | Man 10 keer gestoken bij Homo-gerelateerd incident Vondelpark


                    
Amsterdam  →  In het rosarium in het Vondelpark is in de nacht van zaterdag op zondag een 55-jarige man neergestoken, zo meldt de politie. Volgens de politie is de man minimaal 10 keer gestoken in zowel zijn gezicht, zijn hand, arm en rug. De politie spreekt van een 'homogerelateerd' incident en is op zoek naar getuigen van het voorval.

Rond 02.00 uur bevond het slachtoffer zich in het Rosarium in het Vondelpark dat bekend staat als een mannenontmoetingsplaats. Het slachtof- fer werd daar aangesproken door een man die hem vroeg: "Hoor jij daar ook bij" ?!  Direct daarop voelde het slachtoffer dat hij gestoken werd.

De zwaargewonde man riep om hulp en werd opgevangen door enkele andere aanwezigen waarna in een nabij gelegen café 112 is gebeld. Zijn aanvaller was toen reeds in onbekende richting vertrokken. Het slachtoffer omschrijft hem als een man van ongeveer 40 jaar oud van vermoe- delijk Oost Europese afkomst, met een kaal / gladgeschoren hoofd, ongeveer 1.80-1.85m. Lang en een tenger postuur.

De politie laat weten dat het slachtoffer inmiddels weer thuis is en herstellende is van zijn verwondingen. De man heeft geen inwendig letsel op- gelopen.

Bekijk hier de VIDEO van RTL Nieuws:  55-jarige Homo neergestoken in het Amsterdamse Vondelpark ‼     

bron: Dichtbij.nl - Amsterdam