woensdag 19 juni 2013

Zangeres Cher top act tijdens New Yorkse Gay Pride


                       
LHBT's en sympathisanten zijn ontzettend blij dat ze dit jaar niemand minder dan zangeres Cher mogen verwelkomen aankondigen op de 27ste editie van de NYC Pride (New York City Gay Pride). De zangers zal optreden tijdens de festiviteiten op de pier.

NYC Pride (The Official NYC LGBT Pride Organizer) zegt overweldigend te zijn met het feit dat zangeres Cher heeft bevestigd dat ze komt op- treden. Haar optreden zal volgens de organisatoren om nooit te vergeten historisch zijn op de wereld klasse party on the Pier. Het is alweer
de 27ste editie van het festival waarbij na de Pride optocht tal van artiesten optreden waarbij de opbrengsten integraal naar locale HoLeBi- en Transorganisaties gaat.

Cher is op haar 67ste nog een 'bezige bij'. Ze heeft onlangs weer een nieuwe single uitgebracht, heeft een nieuw album opgenomen 'Woman's World' - release in september -, was jury in de Amerikaanse 'The Voice', maakte een documentaire met haar moeder 'Georgia Holt' en nam de single 'I'm Just Your Yesterday' op met haar moeder ... en dat allemaal in de afgelopen zes maanden.

  Meer Info over de NYC Pride:  www.facebook.com/NYCPride
  Kijk voor meer Informatie over Cher op:  www.cherworld.com

bronnen: Out.com / www.HoLeBi.info / YouTube.com