zondag 30 juni 2013

België | Tom Goris is eerste Mister Gay Vlaanderen


                      
Op vrijdag 28 juni 2013 werd na een bruisende en succesvolle finaleshow in Antwerpen de allereerste Mister Gay Vlaanderen verkozen

Tijdens de wedstrijd gingen de juryleden waaronder Minister Pascal Smet, Lesley-Ann Poppe, Joyce De Troch, Miriam Jacques, Lulu Aertgeerts, Geert De Puysseleyr en Marc Putman opzoek naar de perfecte verpersoonlijking van een mooie, mondige en stijlvolle Mister, die als ambassa- deur van de HoLeBi-gemeenschap zal fungeren.

Er bestaan veel schoonheids- of andere verkiezingen in Vlaanderen en aan elke doelgroep leek al wel te zijn gedacht, behalve aan de gay man- nen.

Organisatoren Bram Bierkens, bekend als presentator, mediacoach en deelnemer aan het VTM programma 'Toast Kannibaal', en z'n partner Ivan Denis, Topsporter bij Defensie, Ambassadeur WorldOutgames 2013, geloven dat de MGV verkiezing, door net iets anders te zijn, een belangrijk en verantwoord verschil kan maken.

De kersverse Mister Gay Vlaanderen, Tom Goris (34) uit Tremelo, is een Mister met een duidelijke boodschap. Hij wil actie ondernemen tegen pesten en hiermee zal hij ons land vertegenwoordigen op de Mister Gay Europe verkiezing in Praag en de Mister Gay World verkiezing, die dit jaar zal doorgaan in Antwerpen tijdens de WorldOutgames.


bronnen: GayLive.be / YouTube.com