vrijdag 12 april 2013

Apple verbiedt strip met Homoseks erin


                     
Apple verbiedt de verkoop van een Amerikaanse strip op zijn toestellen omdat er twee fragmenten zijn van homoseks. Opmerkelijk genoeg zijn de eerdere afleveringen van SAGA nog wel te koop ondanks het feit dat ook hierin expliciete seksuele scenes te zien zijn.

In het nieuwe nummer van de reeks Saga is te zien hoe op het hoofd van het personage Prince Robot IV, die een televisiescherm als hoofd heeft, twee kleine afbeeldingen toont met orale seks.

Die beelden die niet groter zijn als een postzegel zorgden ervoor dat de strip van Brian K. Vaughn en Fiona Staples niet via de apps op de Apple-toestellen te koop zullen zijn. Vaughn vindt de beslissing onbegrijpelijk. "Het is vanaf de eerste pagina duidelijk dat SAGA voor de vol- wassen lezer bestemd is".

"Door de twee kleine beelden waarop homoseksuele handelingen te zien zijn zal SAGA #12 niet verkocht kunnen worden door apps die op IOS draaien. Dat is spijtig omdat onze strip in het verleden meer grafisch expliciete beelden bevatte".

Vaughn en Fiona kunnen natuurlijk de twee gewraakte beelden gewoon vervangen maar daar denken ze niet aan. "Alles wat er in het boek staat dient om het verhaal verder te helpen en heeft niet de bedoeling om te schockeren. Dus we veranderen niets".

Het nummer mag dan wel niet via de app van de digitale stripwinkel Comixology te koop zijn, op hun website en op die van uitgeverij Image kan het nummer wel gekocht worden.

De twee gewraakte strippagina's vind je HIER en HIER terug.

bron: GayLive.be


Apple-directeur Tim Cook invloedrijkste Homo   

Het Amerikaanse blad Out Magazine heeft Apple-directeur Tim Cook verkozen tot meest invloedrijke homo. Het is het derde jaar op rij dat hij deze titel krijgt. Naast Cook staan ook celebrity blogger Perez Hilton en talkshow host Ellen Degeneres hoog op de lijst.

Het betreft hier een 'Power List' met daarin de 65 meest invloedrijke LGBT's. Cook wordt geprezen om zijn rol als opvolger van Steve Jobs. Onder het bewind van de nieuwe leider blijft Apple namelijk het meest waardevolle merk. Ook steeg de koers tot een hoogtepunt. Tevens zat Cook dit jaar naast Michelle Obama tijdens de jaarlijkse speech van de Amerikaanse president Barack Obama.

Het is alleen niet geheel duidelijk of Cook daadwerkelijk homoseksueel is aangezien hij nooit iets heeft losgelaten over zijn seksuele voorkeur. 'Out Magazine' beweert echter over voldoende informatie te beschikken en is ervan overtuigd dat Cook homoseksueel is.

bronnen: Gay.nl / Out Magazine
        

Apple-directeur Tim Cook wederom invloedrijkste Homo

Apple CEO Tim Cook is voor het derde jaar op rij verkozen tot meest invloedrijke homo. Het Amerikaanse Out Magazine stelde een 'Power List' samen met daarin de 65 meest invloedrijke LGBT's. Vergezeld door openlijk homoseksuelen als Perez Hilton (Celebrity Blogger) en Ellen Degeneres (Talkshow-host) voert Cook de lijst aan.

De nominatie door het Gay-magazine is ieder jaar een twijfelachtige eer. Cook heeft nooit iets losgelaten over zijn seksuele voorkeur en is erg gesloten over z'n privé-leven. Relaties of liefde lijken niet van belang voor de opvolger van Steve Jobs, er is geen meneer of mevrouw Cook in beeld.

We weten alleen dat de Apple CEO graag uren in de sportschool doorbrengt, een echte workaholic is en zijn universitaire footballteam door dik en dun support. Desalniettemin zegt Out Magazine genoeg aanwijzingen te hebben dat Tim Cook homoseksueel is.

Het magazine prijst Cook in zijn rol als opvolger van markante CEO Steve Jobs. Het Apple-schip blijft onder leiding van Cook stevig doorvaren. Apple werd dit jaar het meest waardevolle merk en de koers steeg tot een hoogtepunt. Ook het feit dat Cook dit jaar naast Michelle Obama mocht zitten bij State of the Union, weegt voor het magazine mee in zijn benoeming als meest invloedrijke homo.

bronnen: OneMoreThing.nl / Out Magazine