dinsdag 19 maart 2013

Vrouwen na mishandeling Homo's opnieuw in de fout


Twee jonge vrouwen die ruim een week geleden twee homo's mishandelden op het station van Sneek, zijn opnieuw de fout ingegaan. Maandagavond werden de 18-jarige vrouw uit Sneek en haar vriendin van 19 opgepakt, omdat ze opnieuw twee mensen lastigvielen. Dat meldde de politie dinsdag.

Dit keer waren de slachtoffers twee vrouwen van 21 en 24 jaar uit Sneek. "Ze werden rond zeven uur 's avonds op het perron van treinstation Sneek Noord, aan de Goeman Borgesiuslaan, zonder enige aanleiding aangevallen en mishandeld", aldus een politiewoordvoerder. Ze kan niet zeggen of het opnieuw met de geaardheid van de slachtoffers te maken heeft. Een van de slachtoffers is met hoofdletsel opgenomen in een ziekenhuis. De verdachten zitten vast.

bron: Trouw.nl


De twee Friese tienermeiden slaan er opnieuw op los

De twee Friese tienermeiden die werden opgepakt omdat ze in een trein op het station van Sneek twee homo's hadden mishandeld, hebben er opnieuw op los geslagen. Dit keer vielen ze zonder enige reden twee vrouwen van 21 en 24 jaar aan op dezelfde plek: op het perron van het station in Sneek.

Of het ook dit keer te maken had met homohaat, is nog niet duidelijk. Eén van de vrouwen is met hoofdletsel in het ziekenhuis opgenomen.

De twee daders zijn tienermeiden van 18 en 19 jaar oud. De één komt uit Sneek en de ander uit Leeuwarden. Ze zijn opnieuw opgepakt wegens mishandeling en zitten vast.

bron: Gay.blog.nl