donderdag 21 maart 2013

Kippenvlees maakt kinderen Homo


Kinderen lopen een grote kans homoseksueel te worden na het eten van kippenvlees. Dat beweert althans het 39-jarige Colombiaan- se model Natalia Paris in een interview voor de televisiezender La Red TV.

Volgens het model is al het kippenvlees in Colombia behandeld met hormonen. "Na het consumeren van dit vlees kunnen kinderen op latere leeftijd homoseksuele gevoelens ontwikkelen en zelfs geheel transformeren tot homoseksueel", aldus Paris.

De organisatie die op komt voor kippenfokkerijen was er als de kippen bij om het gerucht uit de wereld te helpen, maar kon niet voorkomen dat de kwestie op internet één van de meeste besproken onderwerp werd.

Het is niet voor het eerst dat beweerd wordt dat bepaalde voedingsmiddelen mensen homoseksueel kan maken. De Boliviaanse president Evo Morales beweerde in 2010 tijdens een klimaatbijeenkomst dat de Nederlandse aardappel een duivelse variant is op de oorspronkelijke aardappel uit de Andes, en het eten van onze aardappelen zou homoseksualiteit veroorzaken.

In Duitsland beweerde moslimorganisatie Ahmadiyya in 2007 dat het eten van varkensvlees mensen homoseksueel maakt. Volgens de omstre- den organisatie heeft varkensvlees een negatieve uitwerking op de menselijke moraal. De moslimorganisatie is dan ook van mening dat de eigenschappen van een 'schaamteloos dier' overgaan op de mens bij het consumeren van een varkenslapje.

De burgemeester van de Peruaanse stad Huarmey sprak in 2011 zijn bezorgdheid uit over de hoge concentratie strontium in het leidingwater. Volgens Jose Benitez zou dit scheikundig element alle mannen in zijn stad homoseksueel maken.

bronnen: GaySite.nl / La Red TV
      

Model deelt visie: 'Kip eten maakt kinderen Gay'

Clichés over 'domme' catwalkmodellen zijn er duidelijk niet voor niets. Dat bewees de Colombiaanse Natalia Paris toen ze haar visie over gevogelte deelde met de wereld. "Kip eten maakt kinderen gay", klonk het 'wetenschappelijk inzicht'.

Ze baseerde haar theorie op verslagen die claimen dat kippen geïnjecteerd worden met vrouwelijke hormonen om de groei van de dieren te versnellen. "Dit wil zeggen dat zeven- tot tienjarige kinderen die kip eten door de overdosis vrouwelijke hormonen homoseksueel beginnen te worden", verkondigde Natalia.

bron: Algemeen Dagblad