donderdag 21 maart 2013

Lady Gaga herstelt van heupoperatie


Popster en homo-icoon Lady Gaga herstel van een heupoperatie. Eind februari moest de 25-jarige Amerikaanse superster onder het mes om een scheurtje in haar heup te laten repareren. Daardoor moest ze haar 'Born This Way Ball' wereldtournee afzeggen. Ze liet een 24-karaats gouden rolstoel bouwen om zich in voort te kunnen bewegen.

Volgens haar manager is Lady Gaga weer klaar om aan het werk te gaan: "Ze doet het ongelofelijk goed. Het gaat fantastisch met haar", zei hij in een interview met de New York Daily News. Momenteel legt ze de hand aan haar nieuwste album.

bronnen: Gay.blog.nl / New York Daily News
    

Lady Gaga weer hersteld

Lady Gaga is hersteld van haar heupoperatie die ze vorige maand onderging en kan weer aan het werk. Volgens haar manager legt ze momenteel de laatste hand aan haar album ARTPOP.

Door een heupblessure kon Gaga niet meer lopen en moest ze een onder het mes om haar beschadigde heup te repareren. Door de operatie werd ze gedwongen haar wereldtournee af te zeggen.

Om zich in stijl voort te kunnen bewegen, liet de zangeres een 24-karaats gouden rolstoel bouwen die voorzien was van een zwartlederen zit- ting en een afneembare kap.

bronnen: Gay.nl / YouTube.com