donderdag 18 januari 2024

Meevaren tijdens de komende "Canal Parade" ?! – Er is subsidie beschikbaar !!



Amsterdam  →  Het thema van "Pride Amsterdam" is dit jaar #TOGETHER ‼  Om dit kracht bij te zetten is een bedrag beschikbaar van € 150.000. Iedereen die activiteiten wil organiseren tijdens Pride Amsterdam kan tot '01 maart' aanstaande een aanvraag doen voor ondersteuning ‼

Naast budget, zijn er ook faciliteiten beschikbaar. Voorwaarde is dat "een initiatief" bijdraagt aan de emancipatie, zichtbaarheid en/of empowerment van onze community.

#TOGETHER | "Steun voor nieuwe initiatieven en aankleding boten"  →  Voor €150.000 aan fondsen beschikbaar tijdens Pride Amsterdam 2024.

"Onze 'Call for Concepts' heeft vorig jaar voor een flink aantal 'succesvolle aanvragen' gezorgd. Zo hebben we in 2023 activiteiten mogelijk gemaakt voor vluchtelingen, statushouders, Trans en Non-Binaire personen en mensen met een fysieke/mentale uitdaging. 'Wij zijn dan ook trots' dat we het budget dit jaar met €25.000 hebben kunnen verhogen dankzij onze partners", aldus Lucien Spee de Castillo Ruiz, directeur Pride Amsterdam.

Lees verder op de website van GayNews.nl:  "Meevaren tijdens komende Canal Parade ?! – Er is subsidie beschikbaar" !!

Zie ook:  € 150.000 aan fondsen beschikbaar tijdens Pride Amsterdam 2024  /  Ook in 2024 weer twee soorten Pride in Amsterdam

Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.com:

bronnen: GayNews.nl / Twitter.com | X – GayNews.nl