dinsdag 29 november 2022

USA | Cher (76) bevestigt relatie met jongere vriend 'Alexander Edwards' (36)



USA – Showbizzz    Cher (76) heeft haar relatie met de 36-jarige producer Alexander Edwards bevestigd op Twitter. Het gerucht dat de twee een stel waren deed al langer de ronde, nadat ze hand in hand werden gespot ‼

Cher en producer Alexander Edwards hebben elkaar ontmoet tijdens de Paris Fashion Week in februari dit jaar. Het stel werd begin november gefoto- grafeerd tijdens een date ‼  Niet alleen een foto waarop de twee hand in hand liepen ging rond op internet, ook een foto waarop Edwards de handen van Cher kust ging al snel viraal, wat al deed vermoeden dat de twee meer dan vrienden zijn.
                                 
        
                                   
  Een fan vroeg Cher op Twitter of de geruchten over een relatie met de 36-jarige producer kloppen, waarop de zangeres bevestigde met een reeks emojis. Dat er kritiek komt op hun leeftijdsverschil, daar ligt Cher duidelijk niet wakker van: de 76-jarige zangeres schrijft dat Edwards haar "als een koningin behandelt", en dat "liefde geen cijfers kent". "Ik ga ons niet verdedigen", klonk het verder. "Haters are gonna hate".

Lees verder op de website van Gelderlander.nl:  "Cher bevestigt relatie met 40 jaar jongere vriend Alexander Edwards" ‼
                                 
                                
Zie ook:
Cher (76) vult imposante datelijst aan met 40 jaar jongere producer  /  Cher over relatie met 36-jarige vriend | "Haters Gonna Hate" 
Liefde in de lucht | "Cher bevestigt relatie met 40 jaar jongere vriend"  /  Cher en Alexander | "Hij behandelt mij als een koningin" ‼

Eerder geplaatste artikelen met betrekking tot "Cher" op GayNieuws.blogspot.com ‼

bronnen: Gelderlander.nl / YouTube.com / Twitter.com  Cher / Facebook.com – Gelderlander.nl