dinsdag 13 september 2022

Rechtspraak | Bezoeker Homo–ontmoetingsplek in Son mishandeld en beroofd



Son en Breugel – HOP Hoberglaan  →  "We wilden eigenlijk gewoon gaan chillen en een beetje de bezoekers van zo'n plek uitlachen", stelt een 20-jarige man uit Gemert  Maar even later sloeg hij samen met zijn broertje (17) en een vriend (18) een bezoeker van de Homo-ontmoetingsplek in Son in elkaar. En beroofden ze hem van zijn boodschappen ‼ 

Twee van de verdachten stonden maandag voor de rechter in Den Bosch. Ze hoorden voorwaardelijke celstraffen tegen zich eisen. "We wilden eigen- lijk gewoon gaan chillen en een beetje de bezoekers van zo'n plek uitlachen" ‼, stelt een 20-jarige man uit Gemert. Aan het eind van vorig jaar trok hij vanuit zijn woonplaats naar een Homo-ontmoetingsplek in Son. In zijn auto zaten ook zijn broertje (17) en een vriend (18).
                            
Toen de jongste van het stel in de bossen ging plassen, werd hij aangesproken door een bezoeker van de plek. Geschrokken rende hij terug naar de auto waar zijn twee makkers in zaten te wachten. Het latere slachtoffer liep mee en bij de auto aangekomen, werd hij in elkaar geslagen en werden zijn boodschappen afgenomen.
                        

                                  
Lees verder op de website van ED.nl:  
Bezoeker Homo-ontmoetingsplek bij Son mishandeld en beroofd | "We wilden die mensen alleen een beetje uitlachen" ‼ 

Update:  

Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.com:

Meer artikelen met betrekking tot "Son en Breugel – HOP Hoberglaan" op GayNieuws.blogspot.com ‼

bronnen: ED.nl – Eindhovens Dagblad / Twitter.com – ED.nl