vrijdag 2 september 2022

Nunspeet · True Colors | Misleidende campagne tegen nieuwe Transgenderwet



Nunspeet    "Volgende week wordt de nieuwe Transgenderwet in de Tweede Kamer aangenomen. Een feestelijke mijlpaal. Iedereen moet namelijk zichzelf kunnen zijn", aldus 'Jet Waterman' van True Colors Nunspeet ‼

De organisatie heeft dan ook geen goed woord over voor de onnodige, kwetsende en misleidende campagne tegen de wet, georganiseerd door plat- form Gendertwijfel. Ook een huisarts uit Nunspeet heeft het manifest van Gendertwijfel ondertekend.

De nieuwe Transgenderwet komt er in het kort op neer dat 'zestienplussers' naar het gemeentehuis kunnen om het geslacht te wijzigen. Wie in een vrouwelijk lichaam is geboren, maar zich een man voelt, kan dat voortaan 'officieel vastleggen' zonder dat daar, zoals nu, een deskundig advies voor nodig is. Er geldt alleen nog een wachttijd van twaalf weken.

Lees verder op de website van Winq.nl:  True Colors Nunspeet | "Misleidende campagne tegen nieuwe Transgenderwet" ‼

Zie ook:
Transgenderwet vraagt om gebed   True Colors Nunspeet | "Gendertwijfel voert misleidende campagne tegen Transgenderwet" 
De posters van Gendertwijfel worden weggehaald door exploitant  /  True Colors Nunspeet | "Huisarts trek z'n ondertekening in"


Extra I:  
   Er is een nieuwe Transgenderwet in de maak | Marein Zwama – 23 jaar → Het Gendergesprek: "Praat met ons, niet over ons" ‼

Extra II:

bronnen: Winq.nl / Facebook.com – Winq.nl