donderdag 14 juli 2022

Online première 'My First Summer' opent Queer Summer–programma op Picl ‼



Picl viert de zomer met het warme 'Queer Summer' programma. My First Summer van Katie Found is als onderdeel van deze zomerse selectie exclusief te zien op Picl. Een opmerkelijke, tedere debuutfilm die herinnert aan andere eerste liefdes uit de filmgeschiedenis met een idyllisch doch donker randje ‼

Afgezonderd van de wereld probeert de 16-jarige Claudia in "My First Summer" het verlies van haar moeder te verwerken ‼  Wanneer de opgewekte tiener 'Grace' plots als een fata morgana in de tuin verschijnt, vindt ze echter opnieuw levensvreugde. De twee zoeken in het geheim troost, vriend- schap en intimiteit bij elkaar. Maar hun pastelkleurige, suikerzoete liefde wordt bedreigd door Claudia’s trieste verleden dat weerklinkt in elke kamer van het afgelegen landhuis.
                          
                                  
Het "Queer Summer" programma bestaat hiernaast uit nog zes films over kunnen zijn wie je bent en liefhebben wie je wil: Futur Drei, Laurence Anyways, And Then We Danced, L'Inconnu Du Lac, Lola Vers La Mer en Kokon (première). My First Summer is als onderdeel van 't Queer Summer programma te zien op Picl van 14 juli t/m 31 augustus 2022.

Zie ook:  

bronnen: Herrie Film & TV – Picl → Persbericht / YouTube.com / Twitter.com – Picl.nl