dinsdag 22 maart 2022

TV - Docu | Tim den Besten onderzoekt of 'Homoseksualiteit' te beïnvloeden is



Televisie → Tim den Besten onderzoekt in een nieuwe documentaire of iemands seksuele voorkeur beïnvloedbaar is. De presentator en programmamaker bezoekt in de VPRO–documentaire 'Van De Andere Kant' - die op 31 maart te zien is op NPO 3 - onder meer een conferentie in Hongarije waar wordt gesproken over Homogenezingstherapie

Tim den Besten worstelt zelf al z'n hele leven met de vraag of je als Homo wordt geboren en of hij een 'foutje van de natuur' is. In de documen– taire gaat de presentator met verschillende mensen in gesprek over het thema 'seksuele voorkeur' en scherpt hij zijn visie op zijn eigen seksualiteit aan.

In Hongarije bezoekt Den Besten een conferentie waar wetenschappers, therapeuten en zogeheten ex-Gays samenkomen ‼ Zij zijn voorstander van Conversietherapie die zou helpen Homoseksuele gevoelens opzij te zetten. De presentator gaat ook langs bij een middelbare school in Nederland .... waar hij jongeren spreekt die juist worden gestimuleerd om hun eigen seksualiteit te ontdekken.

Dit artikel is eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.com op maandag 21 februari 2022 ‼
       

                                 
Zie ook:
Tim den Besten onderzoekt of seksuele voorkeur beïnvloedbaar is  /  Nieuwe documentaire Tim den Besten | "Van De Andere Kant" 
NPO 3 – 3 DOC | "Van De Andere Kant" ‼  /  Tim den Besten | "Vraag al m'n hele leven af of ik Homo ben geworden of het al was" ‼

bronnen: Telegraaf.nl / Twitter.com – Privé.nl → Telegraaf.nl / Twitter.com – VPRO.nl