vrijdag 20 augustus 2021

Politie Amsterdam onderzoekt brandstichting in flat, mogelijk LHBTI+–geweld



Amsterdam  →  In een flat in Amsterdam-West heeft vannacht een brand gewoed ‼  De politie vermoedt dat de brand is aangestoken. Het lijkt erop dat er een verband is met Regenboogvlaggen in de flat.

De brand ontstond rond 05.30 uur op de achtste etage. Ook bij andere "woningen waar een Regenboogvlag hangt", is geprobeerd brand te stichten. In de flat wonen voornamelijk studenten en er is een hostel gevestigd.

                                    
        
Brand flat Amsterdam aangestoken  /  Politie onderzoekt brandstichting Amsterdamse flat | "Lijken gericht op Regenboogvlaggen"
Brand flat vermoedelijk aangestoken, 'mogelijk LHBTIQ+-gerelateerd'   LHBTIQ+-geweld | "Brand flat Amsterdam aangestoken"Mogelijk haatmisdrijf in Amsterdam | "Pride-vlaggen in de fik gestoken" ‼  /  A'dam | "Grote brand in Amsterdamse studentenflat"
Amsterdam – Brandstichting | "Voorzitters COC Nederland en COC Amsterdam geschokt over 'brandstichting' in Amsterdam-West"
Inzamelingsactie brand studentenflat ruimschoots gehaald  /  West hangt de Regenboogvlag uit na brandstichting in studentenflat

Bekijk het laatste nieuws met betrekking tot de brand in de Studentenflat in Amsterdam op:  Google.com 

bronnen: NOS.nl / Twitter.com – Robby Hiel → Persburo UNN