zondag 18 april 2021

LHBTIQAP+'ers → De B staat voor 'Biseksueel' | "Maar wat is Biseksualiteit" ?!



Wat is Biseksualiteit ?!  –  "Biseksualiteit" zijn romantische gevoelens, seksuele aantrekking, of seksueel gedrag naar zowel mannen als vrouwen of romantische gevoelens of seksuele aantrekking richting mensen ongeacht hun Sekse of Genderidentiteit ‼  Dit laatste wordt ook wel aangeduid met de term Panseksualiteit.

Biseksualiteit is in diverse gemeenschappen waargenomen gedurende de geschiedenis van de mensheid ‼  Biseksualiteit komt ook bij andere diersoorten voor. De term Biseksualiteit stamt uit de 19e eeuw, net als de termen Heteroseksualiteit en Homoseksualiteit.

Het begrip Biseksualiteit is een van de drie classificaties van seksuele geaardheid. De andere 2 zijn Heteroseksualiteit en Homoseksualiteit. Alle classificaties zijn echter deel van een voorkomend 'continuüm' van seksuele geaardheid tussen volkomen Heteroseksualiteit en volkomen Homoseksualiteit.
                                           
      
                                                       
Lees verder op de website van Wikipedia.nl:  "Biseksualiteit" ‼

Zie ook:

Extra:  Heb je Biseksuele gevoelens en kun je hier moeilijk mee omgaan of denk je zelfs aan zelfdoding:  KLIK HIER voor Hulp ‼    113.nl 

bronnen: Wikipedia.nl / YouTube.com / Facebook.com – Carolien Borgers