maandag 8 maart 2021

Doodgestoken omdat hij Homo was | David in de val gelokt door 'Homohaters'



België  →  Een man die zaterdag dood werd aangetroffen in het Belgische "Beveren" (bij Antwerpen) is het slachtoffer geworden van homohaat. David P. (41) werd via een datingapp voor 'Homoseksuelen' benaderd en in de val gelokt. Op de plaats van afspraak werd hij opgewacht door drie jongeren en zwaar toegetakeld. Een van hen is opgepakt, zijn kompanen zijn nog voortvluchtig.

Het lichaam van de man werd zaterdag 'door een voorbijganger gevonden'. Hij lag twintig meter van de straatkant, aan 't zicht onttrokken door een hoge berm en struikgewas. Alle sporen wezen vrijwel meteen op een misdrijf. Het lichaam was zwaar toegetakeld en zat onder het bloed.

Het parket en een onderzoeksrechter kwamen ter plaatse en schakelden ook de 'forensische recherche' in voor sporenonderzoek ‼  Zondag vond ook een autopsie op het lichaam plaats om de omstandigheden van de gewelddadige dood te achterhalen.

                           

                        
Zie ook:
België - Beveren - Slachtoffer: David P uit Sinaai | "Oost-Vlaamse Homo vermoord terug gevonden, slachtoffer van Homohaat" 
Man in België vermoord na afspraak in park via datingapp  /  Meerdere arrestaties verricht om dood: slachtoffer van HomohaatÇavaria stelt zich burgerlijke partij na moord ‼   Moord Beveren | "Çavaria stelt zich burgerlijke partij na afschuwelijke daad" 

Extra:  Naar aanleiding van de moord op David P. in Beveren | "Waar komt 'Homohaat' bij jonge jongens vandaan" ?!
                                           
        ◄  De video start bij: 07.39 minuten → "De moord op David Polfliet" ‼
                                        
Update I: 

Update II:
   België - Beveren - David P. | "Verdachten van moord op 'Homoseksuele Belg' maakten meer slachtoffers" ‼ 
   België - Beveren | 'Gaybashing' eist leven in België – De daders (16 en 17) hebben zich gemeld bij politie ‼

bronnen: Gelderlander.nl / YouTube.com / Facebook.com – Gelderlander.nl