zaterdag 23 januari 2021

Amerika · Seattle | Ultra-linkse knokploeg Antifa slaat ganse stad kort en klein


In Amerika zijn voor de tweede nacht op rij grote vernielingen aangericht door de extreem-linkse terroristische groepering "Antifa". Na Portland in Oregon was nu Seattle aan de beurt. De gemeenteraad van de laatstgenoemde linkse plaats weigert echter streng op te treden, en vaardigt in plaats daarvan compleet nutteloze veroordelingen van Homofobie uit. De ondernemers wiens eigendommen zijn verwoest, staan met lege handen.

Seattle is de Amerikaanse stad waar 'Black Lives Matter' en 'Antifa' afgelopen zomer hun eigen staatje 'CHAZ' probeerden op te richten. Burge- meester 'Jenny Durkan', de gemeente en de politie grepen toen niet in. Onder 'Joe Biden' gaan de rellen en het vandalisme ook gewoon door. En hoe reageert een woordvoerder namens de burgemeester ?!  Zo: "Geweldsdreiging, vandalisme, vrouwonvriendelijk en Homofoob haatzaaien zijn onacceptabel in onze gemeenschap".
                                                         
                                              
Lees verder op de website van DagelijkseStandaard.nl: 

bronnen: DagelijkseStandaard.nl / Twitter.com – DagelijkseStandaard.nl / Twitter.com – Andy Ngô – Jonathan Choe → ChoeShow