vrijdag 27 november 2020

Drag Queen: D.Licious | "De Dusty Foundation krijgt Limburgse Ambassadeur"


Limburg  –  Wat begon met de hashtag #IKBENHETZAT van 'Dusty Gersanowitz' is nu een ware beweging geworden ‼  Gedreven door inspiratie en motivatie en doordrongen van de noodzaak hiervan, zet de 'Dusty Foundation' zich in voor het bijstaan van slachtoffers van LHBTIQ+-geweld in heel Nederland en ondersteunen zij projecten die geweld tegen de 'Regenbooggemeenschap' aankaarten en hiertegen stelling nemen.

De Dusty Foundation ondersteunt slachtoffers van LHBTIQ+-geweld. De Dusty Foundation helpt waar zij kan en verwijst slachtoffers door naar de juiste instanties. Samen met de slachtoffers wordt gekeken welke hulp nodig is en welke instanties deze het beste kunnen bieden. 

Om de Dusty Foundation ook in Limburg bekendheid te geven, hebben ze de hulp in geroepen van, de Limburger John Niessen, ook bekend als Drag Queen"D.Licious". John is oud bestuurslid / veiligheidscoördinator van de LHBTIQ+-belangenvereniging van Limburg. Vanuit deze functie heeft hij veel ervaring en contacten opgedaan welke zeker van pas zullen komen als ambassadeur voor de Dusty Foundation.

"Als ambassadeur wil ik slachtoffers helpen waar mogelijk en ga ik op zoek naar 'samenwerkingen met LHBT+-verenigingen' – waaronder COC Limburg – Anti Discriminatie Voorziening Limburg, Roze In Blauw Limburg en andere partijen".

Ben jij slachtoffer van LHBTIQ+-geweld of heb je vragen neem dan gerust contact op met John.
Facebook: @Dragd.licious  –of–  E-mail: Drag.d.licious@gmail.nl 

Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.com:

bronnen: GayNews.nl / Twitter.com – GayNews.nl