woensdag 24 juni 2020

Wassenaar - 06 februari 2013 - Anass Aouragh | De 'moord' op Anass Aouragh

Hierbij plaatsen wij een e-mail die we hebben mogen ontvangen van Joop de Jong, naar aanleiding van de dood van 'Anass Aouragh' in 2013. GayNieuws.blogspot.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de e-mail ... maar plaatst deze wel omdat ook wij "de onderste steen boven willen hebben".

Ooit schonk u aandacht aan de dood van Anass Aouragh op 06 februari 2013 in Wassenaar.  Als 11-jarige kwam hij al Uit de Kast. Op BOUblog vindt u daarover nog een brief van hem. 'Zelfmoord door verhanging met zijn sjaal' aan een tak als gevolg van pesten was de uitkomst van het onderzoek. Een gruwelijke cover-up van staatswege. Hij was een zeer getalenteerde levenslustige jongen vol toekomstplannen. 
Hier een link naar zijn buurjongen 'Yuri' en zijn cryptische bekentenis op internet op 15 april 2013: De zelfmoord van Anass Arouag & The Grim Reaper (Magere Hein). Dat deze jongen, toen 15 jaar, aan vervolging ontkwam, ondanks de hier getoonde informatie die toen ook aan de coördi- nator van het recherche team is verstrekt, toont de tunnelvisie van de staatsdienaren aan ‼

Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.com:

bronnen: Joop de Jong → e-mail / YouTube.com