zaterdag 6 juni 2020

The Voice Kids | Dax Hovius (15) uit Zeeland is de winnaar van The Voice Kids

The Voice Kids  →  "Dax Hovius" mag zich de winnaar noemen van het negende seizoen van 'The Voice Kids'. Dat maakte presentator Martijn KrabbĂ© vrijdagavond bekend in Beau. Zanger Dax Hovius uit het team van Miss Montreal won de bokaal, een studiebeurs van 25.000 euro en mag zijn eerste single opnemen.

"Ik weet echt niet wat ik moet zeggen. Ik vind het echt supertof. Iedereen bedankt dat jullie op mij hebben gestemd" ‼, reageerde Dax Hovius Dax (Sanne Hans) versloeg Sham (Ali B.), Jasmijn (Marco Borsato / Ilse DeLange) en Rogier (Anouk). Vorig jaar ging Silver Metz – uit het team van Ali B. – met de hoofdprijs naar huis.
                             
                                                     
De finale van The Voice Kids was vanwege de 'Corona-crisis' anders dan normaal. Zo was er behalve de familie van de finalisten geen publiek aanwezig en waren de optredens van tevoren al opgenomen. 

Anouk besloot niet naar de studio te komen, ze zat in zelfquarantaine. Maar zij was wel via videoverbinding aanwezig. Ook Marco Borsato ont- brak. Ilse DeLange nam zijn plaats in omdat hij begin dit jaar vanwege een burn-out voor onbepaalde tijd zijn werk neerlegde. Het seizoen was toen al opgenomen.
                                                                   
  
                                                     
Zie ook:  

bronnen: Telegraaf.nl / RTL.nl  Video / Facebook.com  RTL 4 / Facebook.com – Telegraaf.nl