donderdag 30 april 2020

Miss 'Kim Verstappen' | Miss Gay Holland 2020 wordt dit jaar: Online verkozen

Miss Gay Holland 2020 - Verkiezing    Geen voorronden in badpakken en avondjurken. Ook de Miss Gay Verkiezing kon aanvankelijk niet doorgaan door de Corona-crisis. Tot het idee kwam om deze verkiezing online te houden.
                                                   
  
                                                  
Twaalf vrouwen strijden dit jaar om de titel van Miss Gay Holland. Zo ook 'Kim Verstappen', lid van COC Noordoost Brabant en secretaris van onder meer de Regenboogsteden Oss en Den Bosch. Door de Corona-crisis is het dit jaar voor het eerst een online verkiezing. Daarmee zal Kim Verstappen tijdens de verkiezing dus niet voor een live publiek verschijnen. "Ik zou best wel een badpakronde willen doen op een catwalk", vertelt een teleurgestelde Kim Verstappen. "Maar misschien moet ik dat nu dan op Facebook doen".
                                
                                              
Als Kim Verstappen de verkiezing wint wil ze zorgen voor meer acceptatie voor de LHBTIQ+–community. Stemmen op de kandidaten kan nog tot 14 mei en de uitslag van de nationale verkiezing is op 23 mei 2020. Later in het jaar zal er dan nog een officiële uitreiking zijn.

Stemmen:  Breng 1x je stem uit op je favoriet via:  Info@MissGayHolland.nl

Zie ook:
Nu Kim een vrouw is, wil ze maar één ding | "Miss Gay Holland worden"  /  Kim is sinds 2 jaar vrouw en wil Miss Gay Holland worden 
bronnen: DTV·Nieuws.nl / Facebook.com – Kim Verstappen → DTV·Nieuws.nl