maandag 30 maart 2020

Het Corona-virus weerhoudt hitsige Homo's niet van: seksen langs de snelweg

Benningbroek  →  Er wordt nog druk gesekst op de Homo-ontmoetingsplek aan de A7  Parkeerplaats "Broerdijk"  bij Benningbroek. Tot verbazing van omwonenden, die vanuit hun huis ruim zicht hebben op de plek.

"Ik vind het echt ongelofelijk", vertelt Jacob Worp. "Je zou toch denken dat ze in deze tijd hun verstand gebruiken, maar ze gaan gewoon door. Ik kan er echt boos om worden", aldus Jacob Worp. "Het zijn allemaal vreemden van elkaar, je weet niet of de ander Corona heeft", zegt Kim Duin Oosterman.

Lees verder op de website van HartVanNederland.nl:  "Corona-virus weerhoudt hitsige Homo's niet van seksen langs de snelweg" ‼

                                                   
Zie ook:
                                 
Extra:
Mag je nog seks hebben ?!  Seksuolotte & Flo Windey informeren jongeren over Corona en Seks ‼  /  Corona en Seks  
        
                                    
Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.com:
•   Gezin woont nog steeds tegenover: 'HOP' | Niets lijkt de heren tegen te houden 
•   Gezin in Benningbroek koopt huis met uitzicht op een "Homo-ontmoetingsplek"

Reactie op dit artikel van: Anthony Mathijsen – Voorzitter: Stichting Platform Keelbos
Een bestuurslid van 'Stichting Platform Keelbos' heeft vorige week ook enkele parkeerplaatsen met een HOP bezocht en opgeruimd. Hij had daar voornamelijk blikjes en flesjes gevonden met Duitse- en Oost-Europese teksten er op. Daarnaast heeft hij een enkele oude condoom gevonden.  
                                                   
De mensen in de video stalken de bezoekers van die ontmoetingsplek gewoon. Ze doen dat om die plek dicht te krijgen. Als je goed naar de beelden kijkt, zie je maar één man in dat bos om even een plasje te doen. Als het daar zo druk zou zijn, met mannen die elkaar daar nu tijdens deze periode ontmoeten, dan zou de cameraploeg van Hart van Nederland daar ook veel beelden van hebben kunnen maken. 

bronnen: HartVanNederland.nl / YouTube.com / Platform-Keelbos.org / Facebook.com – HartVanNederland.nl